Барманка от кафене в центъра на Благоевград буквално разплака фамилията

...
Барманка от кафене в центъра на Благоевград буквално разплака фамилията
Коментари Харесай

Фатална барманка подлуди от любов младия Симеон, а после му нанесе удар, който ще помни за цял живот

Барманка от кафене в центъра на Благоевград безусловно разплака семейството на 29-годишно момче от благоевградския квартал " Струмско ", откакто го омота в мрежите си. Симеон В. останал като гръмнат, откакто преди дни схванал, че обичаната му е напуснала квартирата си и е избягала с парите, дадени от родителите му за организация на бъдещата им женитба.

Любовта сред двамата млади траяла няколко месеца. Опасната чародейка зад бара съумяла да омагьоса и подлуди от обич Симеон, който давал всичко за нея, разясняват приятелите му. Представил девойката на родителите си, декларирал сериозните си планове, а те от своя страна, почнали да обсипват годеницата с всевъзможни дарове, написа struma.com.

Щастието във семейството било голямо, когато обичаната на Симо, декларирала, че е бременна. Започнала трескава подготовка за женитба. Хилядарки били дадени на момичето, да заплаща за организацията на сватбеното празненство, за рокля, за ресторант и декорация, за подготвяно моминско празненство и т. н. Родата била известена за идното сватбено празненство до преди дни. Когато бъдещата булка признала, че не е бременна, вдигнала си чуковете и изчезнала с " даровете ".

Случката е най-коментираната тематика измежду околните и приятелите на момчето, което изпаднало в потрес от случилото се. Историята, потвърждава за следващ път, че мъжете в действителност си падат по кучки, по този начин както е споделила в книгата си американката Шери Аргов. Тя споделя ясно и изрично истината: мъжете желаят от вас да бъдете положително момиче, само че желаят да имат до себе си... КУЧКА. Мястото на положителните девойки е в Рая, а на кучките в сърцата на мъжете! За страдание!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР