Бардът Асен Масларски избухна с публикация в личния си фейсбук

...
Бардът Асен Масларски избухна с публикация в личния си фейсбук
Коментари Харесай

Асен Масларски кълне грозно бившата си във Фейсбук: Колко зло, уродливо, ужасно и дебилно същество трябва да си

Бардът Асен Масларски избухна с обява в персоналния си фейсбук профил, след редица публикации, които разкриват детайлности от персоналния му живот и драми, за които първи „ ШОУ ” писа. В персоналния си фейсбук профил дуетната половинка на Милица Божинова е изключително пряк.
„ Колко зло, уродливо, извънредно и дебилно създание би трябвало да си, с цел да бъркаш в най-убийствената рана на един човек! Това го демонстрира лицето, наречено Диана с поредицата трудове в жълтите вестници. Спрете да ровите костите на детето ми, идиоти! Спрете да поругавате светлата му памет с всевъзможни измислици!

Спрете да изсипвате обвинявания и несъществуващи вини върху Милица, проклетници! Спрете да ни разделяте и да надничате под завивките ни! Едно създание, нахлуло за малко в живота ми и изхвърлено от там преди близо 30 години, потвърди и продължава да потвърждава, че единствените способи, които владее добре, са гнусотиите и мръснишките номера!



Същество, което изяснява личните си неудачи и гадории със съществуването на други хора. Или пък е запленено от безумната концепция, че в случай че не беше Милица в този момент до мен щеше да е тя?!?! Не, не, хиляди пъти не! Дори и да остана самичък някой ден, отговорът ми ще бъде отново НЕ! Няма да има друга жена и обич!

Моята обич са прелестните ми синове – Борис и Георги. Ще вдишвам за тях и ще лижа бащините си рани, до момента в който съм жив! А на всички, които се пробват да се домогват до мен и да разкървавяват раните ми – ще им се въздаде! За тях просто не живея!”
Както излиза наяве Асен Масларски упреква някогашната си половинка Диана за гнусните трудове по негов адрес и разкрития за самоубийството на единия му наследник и излизането на показ на информацията за непризнатия извънбрачен правоприемник Тодор Георгиев – Тоши.

Интересно е, че в обявата си музикантът не разяснява нищо за Тоши, все едно той не съществува и написа „ Моята обич са прелестните ми синове – Борис и Георги”. Как ще се развие сагата от тук нататък и ще има ли още веднъж противоположна връзка от Диана – следва да разберем.

Стоян ПЕТКОВ, в. " ШОУ "

ОЩЕ СКАНДАЛНИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР