Barbie завладя САЩ, а сега и света.Комедията на Грета Геруиг,

...
Barbie завладя САЩ, а сега и света.Комедията на Грета Геруиг,
Коментари Харесай

Barbie детронира Super Mario. Ето кои са филмите в топ 5 на боксофиса

Barbie завладя Съединени американски щати, а в този момент и света.

Комедията на Грета Геруиг, която предизивика спорни реакции, публично се трансформира в най-касовия филм за годината.

Приходите на Barbie от огромния екран изпревариха тези на Super Mario Bros, който преди този момент разруши бокс офис класациите с доходи от 1,36 милиарда $.

Филмът за Barbie, която заменя своя розов дом с действителния свят, към този момент е спечелил 1,38 милиарда $. Историята за едноименната кукла, с Марго Роби в основната роля, спомогна летният боксофис в Съединени американски щати да доближи равнището от 4 милиарда $ за първи път след пандемията.

Анализаторите като цяло не чакаха приходите от филми да доближат сходни стойности, само че триумфът на „ Барбенхаймер “ – „ Барби “ и „ Опенхаймер “ на Кристофър Нолан, които бяха пуснати в един и същи ден през юли – надвиши приходите от миналогодишните общо 3,4 милиарда $, оповестява BBC.

Експерти от промишлеността чакаха филмът Super Mario Bros да бъде най-хитовият за 2023 година Но Barbie ги изненада и на този фронт.

Според BoxOfficeMojo.com, в топ 5 на най-касовите филми за тази година, досега се подреждат Barbie с доходи от 1,38 милиарда $, Super Mario Bros, който е осъществил 1,36 милиарда $, " Опенхаймер " с 853 милиона $, " Пазителите на галактиката Vol. 3 " с 846 милиона $ и Fast X, който е спечелил 705 милиона $.

Въпреките положителното показване до момента, в Холивуд има опасения, че през втората половина на годината приходите от филми може да отбележат спад. Тези настройки се подхранват от отлагането на министър председателите на филми като втората част на Дюн и „ Ловци на духове “.

Причина за това стана продължаващата стачка в Холивуд, която не разрешава на актьорите да промотират студийните филми.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР