Банско. Специално за публиката на Банско Балкан Фест, голямата звезда

...
Банско. Специално за публиката на Банско Балкан Фест, голямата звезда
Коментари Харесай

Благоевград: Драгана Миркович гостува специално в България за Банско Балкан Фест

Банско. Специално за публиката на Банско Балкан Фест, огромната звезда на сръбската музика – Драгана Миркович, идва в Банско, с цел да извърши част от големия си репертоар с турбо шлагери. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско. Изпълнителката на „ Плачи земльо ” ще взриви градския площад на 2 септември, по време на втората фестивална вечер. За да подгрее публиката за великата Драгана, актуалната звезда на Пинк Продъкшънс – Злата Джуркович, ще извърши своите шлагери. Освен коронована Мис Сърбия, Злата е реалити звезда и обичана певица на футболиста на „ Атлетико Мадрид “ Зоран Негуш, който й заплати 7000 евро, с цел да му изпее три песни на рождения ден на капитана на „ Манчестър Юнайтед “ Неманя Видич. Това е първото присъединяване на красивата сръбкиня в български фестивален формат.
Петъчната вечер ще бъде отредена на гръцки сексапил и привкус на средиземноморска лежерност с присъединяване на секс признака Стан. Специално за Банско, един от най-модерните млади реализатори от южната ни съседка, идва с оркестър от 10 музиканта. Преди неговото осъществяване, сцената ще нажежи „ #Тhe Bo$$ ” на българската поп-фолк сцена Галена. Завърналата се от майчинство хала ще извърши и новото си парче за почитателите си в Банско. Водещ на най-хитовия музикален фестивал в България, отдаден на неравноделния темп и буйната балканска кръв, ще бъде Борис Солтарийски. А особено за почитателите, уредниците са планували спомагателни LED екрани, които да разрешат на всички, пристигнали в Банско, да слушат и гледат своите обичани реализатори.
На 1 и 2 септември Банско още веднъж ще бъде шлагер. Входът е свободен, а който превари, той ще завари предни позиции на фестивалния площад.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР