Банковата карта е част от живота на почти всеки, тъй

...
Банковата карта е част от живота на почти всеки, тъй
Коментари Харесай

Банковата карта: модерният портфейл, с който управляваш финансите си


Банковата карта е част от живота на съвсем всеки, защото разплащането с нея икономисва време и запаси, което неизбежно улеснява всекидневието ни. Когато пазаруваш, до момента в който чакаш на опашката, обърни внимание какъв брой индивида употребяват карта и какъв брой заплащат в брой – даже в ежедневна обстановка следим по какъв начин картовите разплащания се усилват. Какъв % от хората в Европа употребяват банкови карти, по какъв начин данните ни са предпазени при онлайн извършване на покупки и могат ли децата ни също да употребяват тази услуга, вижте отговорите на Наталия Русанова, Ръководител отдел Плащания в ПроКредит Банк.

Какви благоприятни условия ни дава дебитната карта?
-->
Започвам с най-важното преимущество – всички заплащания с дебитна карта са безвъзмездни . Масовото разбиране е, че дебитната карта служи единствено за изтегляне на пари от банкомат или заплащане на ПОС терминал, само че това напълно не е по този начин. Тя в действителност дава доста повече благоприятни условия, с които да организираме всекидневието си по-лесно.

С дебитната карта можем да плащаме и онлайн. А в случай че записваме картата в уеб страниците, от които пазарим най-често или я я прибавим в телефона си  не е нужно тя даже да е в нас. С нея можем да вършим разнообразни абонаменти за услуги да вземем за пример за музикални и стрийминг платформи. По същия метод можем да плащаме и битовите си сметки или застраховки, да закупуваме билети за културни мероприятия, да стартираме месечен абонамент за спортна карта. Възможностите са най-различни и неограничени!

Как да избера най-подходящата карта със сметка?

Най-оптималният вид за сметка е сметка с карта! Защо? Защото картата ни дава еластичност, самостоятелност и достъп до средствата когато и да е. Няма го момента с незадоволително пари в брой и търсене на банков клон. Вече съвсем няма търговец на пазара, който да не предлага заплащане с карта.

В ПроКредит Банк всеки може да открие, без да се постанова да върви до офис в нито един миг. Най-подходящият артикул зависи от навиците на самия консуматор. Ние в ПроКредит Банк съветваме всеки клиент по отношение на неговите потребности. В диалозите постоянно започваме с въпроса защо ще бъде употребена банковата сметка. По този метод той може да вземе осведомено решение. Препоръчваме сметка, с закрепена месечна такса, на консуматори, които употребяват доста и разнообразни банкови услуги.  За хората, които употребяват сметката си рядко, предлагаме сметка без месечна такса. Да, вярно разбрахте – без месечна такса. Така те заплащат единствено за услугите, които употребяват. Договорът за отваряне на сметка също се подписва онлайн, а дебитната карта идва с пощальон до посечен адрес в границите на няколко дни. Заедно със сметката всеки клиент получава и безвъзмезден достъп до онлайн банкиране, през което може да прави всевъзможни интервенции единствено с няколко клика.

Как стават заплащанията посредством мобилни устройства?

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР