Банкоматът се е намирал на фасадата на цветарски магазин на

...
Банкоматът се е намирал на фасадата на цветарски магазин на
Коментари Харесай

Гръмна Сега: След Взрива На Банкомата Спецотряда Кобра Арестува Един От Най-Емблематичните Бандити В България!

Банкоматът се е намирал на фасадата на цветарски магазин на бул. " Рожен " в столичния кв. " Илиянци ". Полицията е причакала причинителите, които са се пробвали да избягат. След гонене по улиците на София петимата поемат в посока Ихтиман и Елин Пелин. Екипите на Столична дирекция на вътрешните работи и отряда „ Кобра “ обаче съумяват да ги арестуват в Ихтиман.

От столичната полиция оповестиха, че и петимата арестувани са престъпно проявени. По неофициална информация, двама от тях са Иван Янински-Шумахера и Юлиян Ценев-Байката.

Шумахера е един от най-известните и най-оборотните автокрадци в София. Първата му кражба на кола е била през 1999 година, когато Янински е бил единствено 14-годишен. Учител му е известният като автокрадец №1 у нас Радослав Цукровски - Чичо Цък, който към този момент има над 80 висящи каузи и единствено една присъда, само че за друго - владение на подправена шофьорска брошура. Срещу Иван Янински пък има над 50 висящи каузи за откраднати коли, само че нито едно не е завършило.

През 2016 година Шумахера " стъпи изкривено ", като открадна първокласното ауди на Младен Михалев-Маджо, след което самичък се съобщи в полицията. За последно той бе арестуван преди годиназаради безчинство на пътя край Ябланица.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР