БАНКОК (AP) — Китайски държавен инвестиционен фонд обеща да разшири

...
БАНКОК (AP) — Китайски държавен инвестиционен фонд обеща да разшири
Коментари Харесай

Китайски държавен инвестиционен фонд обещава да разшири акционерните си дялове, за да подпомогне провисналите пазари

БАНКОК (AP) — Китайски държавен капиталов фонд даде обещание да разшири покупките си на фондове от фондови показатели, с цел да помогне на пазарите, които са провиснали при тежки продажби напън от имотна рецесия и забавяща се стопанска система.

Акциите записаха умерени облаги във вторник след известието от Central Huijin Investment, китайски върховен фонд, който има държавните банки в Китай и други огромни предприятия, следени от държавното управление.

Фондът ускори изкупуването на акции в огромни държавни банки и други компании, с цел да противодейства на мощния напън за продажба на китайските пазари. В понеделник бенчмарковете в Шанхай и по-малкия пазар в Шенжен подскачаха сред дребни облаги и огромни загуби, до момента в който цените на акциите на държавните банки и други огромни компании се покачиха.

Този ход последва предизвестия от страна на пазарния регулатор за репресии против манипулиране на пазара, търговия с вътрешна информация и други злоупотреби и обещания за отбрана на по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР