Бани с кръв от рога на сибирски елен. Екскременти, събирани

...
Бани с кръв от рога на сибирски елен. Екскременти, събирани
Коментари Харесай

Бани с кръв от еленски рога и зловещи слухове: Здравето на Путин е обгърнато в пълна мистерия

Бани с кръв от рога на сибирски елен. Екскременти, събирани от лоялни чиновници, с цел да не могат да бъдат употребявани за разбор. Мистериозни отсъствия за медицински процедури. Слуховете за здравето на Владимир Путин, който навършва 70 години през октомври, са отблъскващи, злокобни и недоказуеми, написа Българска телеграфна агенция.

Тези клюки обаче дават най-малко някаква визия за здравословното положение на Путин – детайл, който е от основно значение в миг, в който той управлява съветските сили, които водят една кървава война в Украйна, чийто краен резултат ще оформи бъдещето на Европа.

По време на двете десетилетия на власт на Путин съвсем в публичното пространство не е изтичала съвсем никаква информация за същинското му здравословно положение, като изключим демонстрациите на впечатляваща неустрашимост и форма. Путин на кон. Путин лови риба гол до кръста, Путин практикува джудо…

Сега обаче съветският президент към този момент е на достопочтена възраст и външният му тип се промени през годините – лицето му наподобява подуто, а придвижванията му от време на време издават напрежение. Тези елементи подхранват слуховете още повече.

Какви са изказванията?

Най-задълбоченото проучване на здравословното положение на Путин бе оповестено през април от рускоезичния уебсайт Proekt, направено въз основата на общодостъпни източници и в което се съдържа заключението, че пътуванията през последните години на президента до неговата вила в Сочи, на брега на Черно море, съответстват с пътуванията на огромен екип от медици.

Сред тя е и експертът по рак на щитовидната жлеза Евгений Селиванов.

Циркулират клюки, че Путин си прави бани с кръв от рогата на сибирски елен, за която се допуска, че носи дългоденствие и ускорява половата мощност. Твърди се, че тази процедура била предложена на съветския президент от министъра на защитата Сергей Шойгу, който е родом от Сибир.

Според френското ежеседмично издание „ Пари Мач “ по време на визити във Франция през 2017 година и в Саудитска Арабия през 2019 година Владимир Путин е бил придружаван до тоалетната от екип, който е събирал изпражненията му, с цел да предотврати приключването на каквато и да било информация за здравословното му положение.

Наскоро ежеседмичното издание „ Нюзуик “, което се базира на източници от американското разузнаване, написа, че през април на Путин са правени процедури, които са част от лекуване на напреднал етап на рак. Съветът на Съединени американски щати по националната сигурност отхвърли, че тази информация произлиза от него.
Кирило Буданов, ръководителят на украинските разследващи служби, пред „ Скай нюз “ също съобщи, че Путин е болен от рак.

С какви сведения разполагаме?

Единственият път, когато Кремъл удостовери, че Путин има здравословен проблем, беше през есента на 2012 година, когато съветският водач изчезна от публичното полезрение и анулира срещи. Кремъл заяви тогава, че става дума за разпъване на мускул, а съветски вестник написа, че президентът има проблеми с гърба.

Според уеб страницата Proekt точно през този интервал стартират сериозните проблеми на Путин със здравето. Пандемията от Covid-19 отключи странности в държанието на съветския президент, които съгласно очевидци издават параноята му.

Официално Путин е имунизиран, само че за разлика от множеството международни водачи, по този начин и не бяха публикувани фрагменти по какъв начин му слагат доза от имунизацията.

Хората, които се срещат с него, са подложени на фрапантни превантивни ограничения, които включват избран брой дни карантина. Всички си спомняме и за голямата маса, която разделя съветския президент от неговите задгранични посетители, измежду които бе и Еманюел Макрон, който се срещна с Путин през февруари, преди да стартира войната.
Само посетителите, които одобряват да си създадат проби – нещо, което Макрон отхвърли да направи – получават позволение да свидлив ръката на съветския водач.

На фрагменти от диалог в края на април на Путин с съветския министър на защитата Шойгу се вижда по какъв начин президентът се е хванал крепко за масата. Това подхрани спекулациите, че по този метод Путин се пробва да скрие, че трепери.

Освен това Кремъл отсрочи, без да насрочва друга дата и без да дава пояснение, обичайна директна линия, в рамките която Путин всяка година беседва със сънародниците си по телефона.

Взимат се големи ограничения за гарантирането на сигурността му, каквито бяха взети да вземем за пример на годишната му конференция през 2020 година, когато в залата бяха позволени дребен брой публицисти, на които авансово бяха направени проби и които се бяха подложили на карантина. Президентът също по този начин ръководи настоящите каузи чрез видеоконферентна връзка.

Какво споделя Кремъл?

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков постоянно отхвърля тези изказвания.

„ Не мисля, че някой, който е с всичкия си, може да съзре признаци на болест или каквито и да било проблеми със здравето у президента Путин “, сподели съветският външен министър Сергей Лавров по френската телевизия Те Еф 1 в края на предишния месец.

Беларуският президент Александър Лукашенко, който е съдружник на Путин, направи сходно изказване в изявление за японската телевизия.

„ Ако си мислите, че на Путин му има нещо, значи сте най-окаяният човек на света “, сподели Лукашенко тогава.

При свои скорошни появи, като да вземем за пример на форума, отдадена на Петър Велики, и при диалог с президента на Туркменистан Сердар Бердимухамедов, съветският президент фактически не показва никакви признаци на уязвимост.

Защо е значимо?

Повечето наблюдаващи си мислят, че Путин ще се яви на изборите през 2024 година, откакто прокара промени в конституцията, които му разрешават да изкара трети мандат.

„ Страната няма никаква визия за същинското физическо и прочувствено положение на президента си “, съобщи Роман Баданин, основен редактор на Proekt.

„ Цялата планета не знае дали един човек, който може да унищожи човечеството, като натисне един червен бутон, е в положително здраве или не “, обобщава Баданин.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР