Бандити са откраднали всички спестявания на родителите на болно дете,

...
Бандити са откраднали всички спестявания на родителите на болно дете,
Коментари Харесай

Откраднаха пари за лечението на болно дете

Бандити са откраднали всички спестявания на родителите на болно дете, което се нуждае от непрекъсната рехабилитация. Крадците са работили до момента в който всички в фамилията спели.

След дълго очакване и три аборта на бял свят идва Алекс. Още по време на бременността се знае, че има сърдечен проблем, само че лекарите твърдят, че след интервенция ще има естествен живот. Въпреки уверенията Алекс е обездвижен и на процедура поддържа връзка единствено с очи, а лекарите в Испания, България и Германия не дават особени очаквания. Момченцето живее по този начин към този момент седем години. 365 дни в годината се нуждае от рехабилитация, само че страната поема единствено седем от тях, оповестява Нова телевизия.

Семейството получава помощи, само че те не стигат, по тази причина бащата е заставен да кара камион в Германия. В нощта на обира бащата таман се бил прибрал от там със спестени 4000 лв. за лекуване и за дребна отмора на морето. Затова фамилията има вяра, че кражбата не е инцидентна.

Родителите се надяват, че с работа още веднъж ще спестят средства за Алекс. Искат и да осиновят дете, само че евентуално няма да го отгледат в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР