Банда въоръжени мъже нахлули по време на снимките на музикален

...
Банда въоръжени мъже нахлули по време на снимките на музикален
Коментари Харесай

Изнасилиха осем жени по време на снимки на музикален клип

Банда въоръжени мъже нахлули по време на фотосите на музикален клип и изнасилили осем млади дами от актьорския състав. Случаят се е разиграл в дребен южноафрикански град тази седмица, заяви полицията.

"До момента силите за сигурност са арестували трима от общо към 20 обвинени за нападението в четвъртък в покрайнините на Крюгерсдорп, дребен град западно от Йоханесбург ", съобщи министърът на полицията Бхеки Челе.


Бандата е нападнала екипа и актьорите, до момента в който са разтоварвали съоръжение и са подготвяли снимачната площадка, сподели той пред кореспонденти.

"Жените са били на възраст сред 18 и 35 години ", сподели Селе и добави, че една жена е била изнасилена от 10 мъже, а друга - от осем.


Изнасилиха жена във виртуалната "Meta ". Тръгват нови функционалности за сигурност

"Дори мъжете са били съблечени голи и персоналните им движимости ограбени ", сподели той пред кореспонденти в коридорите на конференция на ръководещата партия в Йоханесбург.

"Изглежда, че са непознати жители, по принцип са зама замас ", сподели той, визирайки хората, които нелегално експлоатират мините в страната.

Президентът Сирил Рамафоса съобщи на същата конференция, че е наредил на министъра на полицията да се увери, че причинителите са "задържани и се занимават с тях ", информимра България он Еър.

Изнасилванията са извънредно незадоволително докладвани в Южна Африка, само че приблизително на всеки 12 минути в страната в полицията постъпва един сигнал за такова закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР