Бананите на празен стомах рязко повишават нивото на кръвна захар

...
Бананите на празен стомах рязко повишават нивото на кръвна захар
Коментари Харесай

Бананите на празен стомах са вредни за здравето

Бананите на празен корем внезапно покачват равнището на кръвна захар

Най-добре е да ядете плодове заран, защото те се усвояват доста по-добре, когато не се комбинират с други храни. Плодът е съвършен за закуска.

Въпреки това, специалистите поучават, че не всеки плод може да се яде заран. Става въпрос за бананите. Те в никакъв случай не би трябвало да се ядат на празен корем, в случай че не са комбинирани с други храни.

Бананите обаче са в действителност удобен плод, изключително за тези, които работят в офис: Само го обелвате и сте заредени с сила.

Бананите оказват позитивен резултат върху здравето, по тази причина специалистите поучават да се ядат по три банана дневно, само че не и на празен корем. Защо?

Защото този плод има лек минус: Ето какво се случва, в случай че го консумираме на празен корем!

Бананите са с високо наличие на захар, тъй че в случай че изядете единствено един банан, кръвната ви захар внезапно ще се увеличи.

Освен това, покачва киселинността на тялото. Води до отмалялост и изхабеност.

До 25% от банана се състоят от захар. Ако го ядете на празен корем, равнищата на инсулин внезапно се покачват (заради признатата захар), които по-късно внезапно ще спаднат. По този метод тялото бързо развива възприятието за апетит.

Бананите съдържат доста хранителни субстанции като витамин В6 и калий. Те обаче се усвояват добре, в случай че бананите се употребяват с други храни.

Вижте още: Пиенето на вода след пробуждане е извънредно потребен табиет

Ако желаете да хапнете банан за закуска, тогава го комбинирайте с овесени ядки и мед.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР