Балкан победи Черно море Тича като гост с 97:76 в

...
Балкан победи Черно море Тича като гост с 97:76 в
Коментари Харесай

Черно море Тича загуби от Балкан във Варна

Балкан победи Черно море Тича като посетител с 97:76 в зала „ Христо Борисов “ във Варна. Отборите се срещнаха в мач от 25-ия кръг на постоянния сезон на Националната баскетболна лига, а ботевградчани се откъснаха напред още първоначално и разумно стигнаха за третия си следващ триумф. Те са с актив 16-7, само че към този момент е несъмнено, че ще останат трети в класирането, защото даже на доктрина няма по какъв начин да изместят Берое от второто място. Варненци пък не престават да са последни с актив 3-19. В идващия кръг те ще посрещнат Берое, а Балкан ще почива, оповестява BGbasket.

Гостите се откъснаха надалеч напред още в края на първия интервал, когато направиха мощна серия за 29:19. Те завоюваха и втората част с двуцифрена разлика, с цел да създадат задатъка си над 20 точки на почивката. Темпото се резервира и след подновяването на играта и разликата скочи над 30 точки. Домакините взеха последната десетка, само че нямаше по какъв начин да трансформират крайния излаз от срещата.

За спечелилите отвън групата за мача бяха Павлин Иванов и Здравко Христов, които имат леки здравословни проблеми. Всички 11 играчи в групата влязоха в игра и означиха точки, като 16 означи Мирко Мулалич, а с по 13 се регистрираха Микейл Хопкинс, Александър Гаврилович (8 борби) и Димитър Димитров (8 борби).

За варненци Георги Боянов записва 25 точки и 11 битки, Мартин Коцев вкара 17, а Цветомир Куртев – 13 точки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР