Балкан може и да разполага с психологическото предимство в серията

...
Балкан може и да разполага с психологическото предимство в серията
Коментари Харесай

Черноморец все още няма домакинска загуба от началото на годината

Балкан може и да разполага с психическото преимущество в серията с Черноморец, само че ботевградчани ще би трябвало да създадат нещо, което никой различен не съумя да реализира от началото на календарната година, с цел да победи с купата още в Бургас. “Акулите ” са непобедени на своя територия през 2023-а и ще разполагат с опцията да се върнат в серията, в случай че завоюват идващите два мача в “Арена Бургас ”.

Цифрите приказват, че през актуалната година Черноморец е с баланс от 12-0 в Бургас, като в този интервал тимът на Васил Евтимов е победил един път и Балкан - с 93:83 през януари. Допълнителни забавни обстоятелства пред третия дуел са тези, че “акулите ” имат едно от най-хубавите набези в своите семейства, както и една от най-солидните отбрани. Черноморец вкарва приблизително по 93.0 точки на мач и позволява по 76.5 точки в коша си в 12-те дуела през 2023-а.
 Титанът Суарес Титанът Суарес
Бургазлии са и в серия от две поредни победи над Балкан в Бургас пред своите почитатели, като преди тази през януари, “акулите ” завоюваха и с 83:78 през предишния сезон. Сега обаче двата отбора излизат в новата зала “Арена Бургас ”, където Черноморец дебютира с два следващи триумфа над Рилски състезател - с 84:70 и с 95:90 след продължение.

Третият мач от финалната серия стартира на следващия ден вечер от 19:00 часа в зала “Арена Бургас ”. Общият резултат е 2-0 победи в интерес на Балкан, като с още един триумф настоящите първенци ще завоюват седма купа в историята си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР