Българското семейство, блокирано в хотел в Тенерифе, се надява днес

...
Българското семейство, блокирано в хотел в Тенерифе, се надява днес
Коментари Харесай

Блокираните българи в Тенерифе: Надяваме се да си тръгнем днес

Българското семейство, блокирано в хотел в Тенерифе, се надява през днешния ден да си тръгне оттова. Вчера стана ясно, че българите са включени в група, която може да замине независимо.
Блокираните в хотел в Тенерифе туристи ще бъдат освободени след тест за ковид Над 300 към този момент са инфектираните в Италия, има терзания и в прилежаща Румъния
Последните дни сигурно не са ваканцията, която са очаквали, описа в „ Тази заран “ Виктория Захариева: „ Силно се надяваме това да стане през днешния ден. За страдание все още още няма формален писмен документ, дошъл от управляващите, с който ние да можем да напуснем хотела. Към момента още сме тук. Надявам се това да стане до към 9-10 ч. локално време, с цел да можем да си хванем полета който е в 2 ч. “.

От през вчерашния ден гостите в хотела към този момент могат да слизат до ресторанта, с цел да се хранят. Разрешено им е да се разхождат из градините на комплекса.
Българин в Китай: В момента на китайците не им е до търговия Хората всеобщо си стоят вкъщи, излиза се единствено за храна
Вече няма и суматоха, каквато имаше първоначално, описа още Захариева: „ Всички са с ръкавици, с маски, на всички места има дезинфиканти. Всички са внимателни, стараем се да не се приближавам едни до други “.

Дали българите ще съумеят да си тръгнат с полет от Тенерифе ще стане ясно по-късно пред деня.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР