Българското правителството дължи отговор на нацията си за това, че

...
Българското правителството дължи отговор на нацията си за това, че
Коментари Харесай

БСП: Българското правителство си играе на руска рулетка със здравето и живота на хората |

Българското държавното управление дължи отговор на нацията си за това, че с дейностите си слага на карта здравето, спокойствието и бъдещето на българските жители. Със своите разнопосочни послания срутва доверието на всеки български жител в неговия максимален сътрудник – страната. 

Във връзка с това – освен Българска социалистическа партия, а всички жители имат правото да получат отговор на въпросите – за какво, откакто дни наред целият Европейски съюз напълно намерено и доброжелателно се занимава със странични реакции на една ваксина, през днешния ден по обяд министър-председателят трябваше да разпореди прекъсването на работа с тази ваксина. След като сутринта български жители са били имунизирани с нея и откакто публични представители на Щаба не можеха да дадат логичен отговор – нито за проблемите, които съществуват към нея, нито за полемиките към нея. Всичко пристигна ненадейно в 12 ч.

Това съобщи по време на конференция в централата на Българска социалистическа партия проф. Георги Михайлов, претендент за депутат от коалиция „ Българска социалистическа партия за България ”, във връзка прекъсването от страна на ръководещите на потреблението на имунизацията „ Астра Зенека ” до отхвърлянето на всички подозрения за нейната сигурност.

Михайлов попита и за какво се случва по този начин, че имунизационната платформа, въведена в България, изпраща български жители на несъществуващи имунизационни пунктове. Професорът зададе въпрос с уточнението, че количеството на имунизациите са поръчани непосредствено от българското държавно управление – за какво има разлика в пъти сред едни и други ваксини?

По думите му последното място по брой на имунизиране на България не се дължи единствено на неналичието на произвеждане на ваксини, само че и тъй като са поръчани ваксини, с които има усложнения. 

„ Защо при тези справедливи компликации пред доставката на ваксини българското държавно управление отхвърля да се обърне към други производители на ваксини, с цел да реши проблемите на своята нация? ”, попита още той. 

„ Българското държавно управление си играе на съветска рулетка със здравето и живота на хората. Кристално ясно е, че както ръководят здравната рецесия, по този начин ръководят и страната – безредно, непоследователно и без грижа за хората ”. Това заключи социалистът и претендент за депутат от коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” Филип Попов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР