Българското правителство прави всичко необходимо за изграждане на съвременна и

...
Българското правителство прави всичко необходимо за изграждане на съвременна и
Коментари Харесай

Петков: Правителството прави необходимото за изграждане на съвременна и боеспособна армия

Българското държавно управление прави всичко належащо за създаване на модерна и боеспособна българска войска - заслужен съдружник на страните от евроатлантическата общественост. Това декларира министър председателят Кирил Петков, който насочи своите поздравления към армията в деня, в който означаваме Деня на храбростта и празник на Българската войска.

" За мен е чест да Ви поздравя по случай 6 май. Признателен съм на българските военни за техния професионализъм , геройство, безрезервност и почтена работа. Българската войска е институцията, която се употребява с най-голям публичен престиж, почитание и доверие в обществото. Военнослужещите са носители на висок морал и отговорност, проявявани с идентична решителност както в бурни исторически моменти като настоящия, по този начин и в годините на кротичък живот ", споделя министър-председателят посредством обява в формалната фейсбук страница на Министерски съвет.

Той взе участие в тържествената гала и водосвет на знамената светини на армията, който се организира пред Паметника на Незнайния боец в центъра на София.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР