Българското пътуване в Европа е новият мащабен проект на Българската

...
Българското пътуване в Европа е новият мащабен проект на Българската
Коментари Харесай

Гледайте филма на БНТ Българското пътуване в Европа

" Българското пътешестване в Европа " е новият огромен план на Българската национална телевизия. Как младежите одобряват европейските тематики? Гледайте " Българското пътешестване - миграцията " на 17-ти януари от 22, 30 часа. Вижте още за кино лентата от сценариста Александър Марков .

Българска национална телевизия включи четирима младежи в план, чиято цел е да изследва огромните тематики за миграцията, Европа след Брекзит и Европа на няколко скорости. Симеона, Делян, Красимир и Лазар започнаха " Българското пътешестване в Европа " преди няколко месеца и ще го завършат по време на Европредседателството на страната ни. Те беседват както с елементарни европейци, техни връстници, по този начин и с водещи европолитици, от които зависят политиките на Европа. В първата част на поредицата " Българското пътешестване в Европа - миграцията " Симеона и Делян обиколиха бежански центрове в Италия и Холандия в опит да намерят отговор на въпроса - можем ли да живеем дружно с бежанците или културните разлики са по-силни от нас?

Двамата младежи са с разнообразни възгледи - единият прекомерно демократичен, другият консервативно надъхан към бежанците, само че в края на пътуването си те трансформират вижданията си.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР