Българският защитник Лазар Марин триумфира в турнира за Купата на

...
Българският защитник Лазар Марин триумфира в турнира за Купата на
Коментари Харесай

Лазар Марин вдигна Купата на Грузия

Българският бранител Лазар Марин победи в шампионата за Купата на Грузия с тима си Торпедо Кутаиси. Днес тимът на някогашния футболист на Ботев (Пловдив) се наложи с 2:4 над отбора на Гагра (Тбилиси) след осъществяване на дузпи, като в постоянното време двата тима не съумяха да се победят, завършвайки наедно 2:2.

Това е първи трофей за Марин с тима на Торпедо Кутаиси, с който парафира през лятото. Българският бранител остана на аварийна пейка в днешната среща, в която неговият отбор получи червен картон в края на първото продължение. Торпедо изстрада триумфа, като съумя да заличи пасив от два гола, откакто губеше до 74-ата минута. Точен за Торпедо бе Лачни, който вкара на два пъти в 74-ата минута и в първата минута на спомагателното време, като с попаденията си вкара срещата в продължения.

Така Торпедо Кутаиси продължава борбата си в шампионата, където сега заема трета позиция с актив от 62 точки. Тимът на Лазар Марин се намира на девет точки от първото място, а до края на шампионата остават три срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР