Българският волейболен първенец Хебър (Пазарджик) е в Топ 10 на

...
Българският волейболен първенец Хебър (Пазарджик) е в Топ 10 на
Коментари Харесай

Хебър сред най-посещаваните отбори в Шампионската лига

Българският волейболен отличник Хебър (Пазарджик) е в Топ 10 на най-посещаваните тимове в груповата фаза на Шампионската лига! Това демонстрира статистиката след привършване на мачовете във всички групи на най-престижния европейски шампионат в Европа.
 Хебър с бърза победа над Славия на старта на втория полусезон в Efbet Супер Волей Хебър с бърза победа над Славия на старта на втория полусезон в Efbet Супер Волей
Зад себе си по посещаемост пазарджиклии оставят редица европейски грандове от Италия, Полша и Германия. За всеки домашен мач от тазгодишното издание на Шампионската лига, зала „ Васил Левски “ бе запълнена до дъно, като спортното оборудване даже оказа тясно за всички искащи да следят изявите на своите любимци. Множество поддръжници не съумяха да намерят място онлайн по трибуните, защото уредниците съблюдаваха прецизно правила за високо равнище на организация на интернационалните конгреси.
 Хебър завърши присъединяване си в Шампионската лига със загуба №6 Хебър завърши присъединяване си в Шампионската лига със загуба №6
Всеки мач в Пазарджик се трансформира в същински празник за цялата спортна общност в града, а домакините се постараха феновете да станат очевидци освен на волейбол от високо равнище, само че и на истиско шоу. Въпреки, че Хебър не съумя да запише триумф през този сезон, ползата към него не спадна. Напротив, почитателите оказваха невероятна поддръжка до дъно и демонстрираха, че българската аудитория също е измежду най-хубавите в Европа.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
От Хебър изрекоха благодарности на своите подръжници и на всички другари на волейбола.

" Благодарим ви, семейство ", написаха от клуба.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР