Българският треньор на Ерцгебирге Ауе Павел Дочев не успя да

...
Българският треньор на Ерцгебирге Ауе Павел Дочев не успя да
Коментари Харесай

Павел Довеч не успя да намери обяснение за загубата на отбора си

Българският треньор на Ерцгебирге Ауе Павел Дочев не съумя да откри пояснение за загубата на тима от Ферл в последните минути. До 89-ата минута отборът от Ауе водеше справедливо в резултата, само че позволи цялостен поврат с две попадение за три минути.

" Планът ни за мача проработи изцяло, само че единствено до 90-ата минута. За страдание на успяхме да вкараме втори гол. Малко преди края футболните богове взеха решение. Понякога има необясними неща във футбола. Какво да кажа? Вкараха ни два гола в края, макар че нямаха състояние 90 минути ", сподели Дочев пред MagentaSport.
 Илия Груев с шест минути футбол за Лийдс
Илия Груев с шест минути футбол за Лийдс

Отборът му с скъп триумф над Лестър

" Това е горчиво и доста разочароващо за момчетата. Удря ни доста тежко. Трябваше да спечелим, а по-добрият тим загуби ", безапелационен е той.

Треньорът обаче не упрекна тима си за неналичието на втори гол и за грешките в отбрана в края. " Направихме доста неща добре и вярно. Не заслужавахме да загубим. Глупости са, че сме отпаднали в края. Не можем да загубим силите си за минута ", сподели още разочавораният експерт.

Тимът на Ерцгебирге Ауе пропусна чудесна опция да се качи на третото място в класирането на Трета лига в Германия и сега е пети с 21 точки от 14 мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР