Българският тенисист Илиян Радулов записа втория си успех на турнира

...
Българският тенисист Илиян Радулов записа втория си успех на турнира
Коментари Харесай

Илиян Радулов се класира за осминафиналите на турнира за юноши на трева в Роухемптън

Българският тенисист Илиян Радулов записа втория си триумф на шампионата за юноши от категория J300 на трева в Роухемптън, Англия, който е предварителен за нашето момче преди присъединяване му на Уимбълдън.

Поставният под №6 Радулов реализира цялостен поврат против чеха Ян Храдзил и го победи с 6:7(5), 6:3, 6:2, с цел да си обезпечи място в осминафиналите на конкуренцията.

В спор за място на четвъртфиналите българинът ще играе с испанския квалификант Алехо Санчес Килес, който пък през вчерашния ден отстрани турчина Атакан Карахан със 7:5, 5:7, 7:6(5).

За страдание, Илиян Радулов отпадна от шампионата на двойки, където в тандем с Хойънг Рох от Южна Корея двамата отстъпиха на седмите сложени Федерико Ботдиоли и Федерико Чина от Италия с 2:6, 6:7(5).

При девойките пък друга българка Росица Денчева и нейната партньорка Мика Бучник от Израел същи изгубиха от италиански дует - Федерира Паче и Алесандра Теодосеску с 4:6, 6:7(5).

Турнирът за юноши в Роухемптън е финален преди Уимбълдън. Ивайло Трайков е народен треньор от страна на БФТ на българските юноши и девойки за тази конкуренция и Уимбълдън.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР