Българският тенисист Григор Димитров и румънският модел Мадалина Геня се

...
Българският тенисист Григор Димитров и румънският модел Мадалина Геня се
Коментари Харесай

Гришо показа новото гадже официално. Румънката е с него на Уимбълдън

Българският тенисист Григор Димитров и румънският модел Мадалина Геня се снимаха дружно на Уимбълдън - мястото, където се организира третият шампионат от Големия шлем за годината.

Румънката дойде за първи път на Уимбълдън, а тенисистът я разведе из региона, написа ДиджиСпорт, представен от Българска телеграфна агенция.

„ Първо посещаване на Уимбълдън с Мадалина Геня ”, написа Димитров в своя Инстаграм и разгласява тяхна обща фотография. На профилите си в обществената мрежа двамата споделиха и малко видео, на което седят на една скамейка и са прегърнати. Димитров целува Мадалина неколкократно по бузата.

„ Чакаме рейса за Уимбълдън, на гарата “, споделя румънката във видеото.

Григор Димитров и Мадалина Геня официализираха връзката си през май. Румънката беше видяна в ложата му за пръв път по време на шампионата в Мадрид, а след това бе с него и в Рим, както и в Париж за " Ролан Гарос ".

Освен като модел, Геня се изявява и като актриса. Миналата година тя се снима във кино лентата " Deep Fear ", в който си партнира с Ед Уестуик, а преди този момент извърши ролята на София Лорен в " House Of Gucci ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР