Българският тенисист Александър Лазаров отпадна в първия кръг на тенис

...
Българският тенисист Александър Лазаров отпадна в първия кръг на тенис
Коментари Харесай

Лазаров започна чудесно, но загуби от Котов на София оупън

Българският тенисист Александър Лазаров отпадна в първия кръг на тенис тунира София оупън. Лазаров, който участваше с уайлд кард в шампионата загуби с 1:2 (6:3, 1:6, 2:6) сета от руснака Павел Котов. Разликата сред двамата в ранглистата беше голяма - над 600 места, откакто българинът е 709-ти, а Котов е 80-ти, само че Лазаров изигра мощен мач.
Прочетете още
Лазаров започва великолепно и направи ранен пробив, който затвърди за 3:0, българинът направи нов пробив, който и поведе с 5:0.  Руснакът върна един пробив, само че след 6:3 Лазаров затвори сета в своя изгода.

Вторият сет стартира много по-добре за Котов, който поведе с 3:0 гейма, Котов направи втори пробив и след 6:1 затвори гейма в своя изгода.

В третата част Котов проби и затвърди пробива - 3:1, а по-късно той проби още един път и се стигна до 5:1. Котов затвори мача след 6:2. 

В идващия кръг Котов ще срещне 4-ия подложен Себастиан Баез от Аржентина. Той завоюва 20 точки за ранглистата и 9880 евро от наградния фонд. 

Лазаров завоюва 6035 евро от наградния фонд, само че не взе точки за ранглистата.

След дуела сред Лазаров и Котов на корта излиза и другият българин в схемата пловдивчанинът Димитър Кузманов, който ще играе против турчина Джем Илкел.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР