Българският талант Виктор Добрев се отличи с асистенция за отбора

...
Българският талант Виктор Добрев се отличи с асистенция за отбора
Коментари Харесай

Наш талант с асистенция за Верона при равенство срещу Интер при юношите

Българският гений Виктор Добрев се отличи с асистенция за тима на Верона до 18 години, който измъкна тъждество 2:2 при гостуването си на Интер (Милано) в шампионата при тази възрастова група на Италия.

Добрев, който след идването си във Верона към този момент играе като централен полузащитник, създаде втория гол за своя отбор в 68-ата минута и осъществен от Франческо Валенти за 2:2. Софиянецът напредна самичък близо 20 метра през центъра, направи финт и пусна топката сред бранителите. Валенти незабавно усети концепцията, потегли зад тила на единия защитник и самичък против вратаря Франческо Томази не сбърка.

Тимът на Интер дръпна в резултата с 2:0 посредством ирландския нападател Кевин Зефи и Даниеле Куето при започване на втората част. В 52-ата минута Майк Айду си вкара автогол, а в 68-ата минута се стигна и до 2:2.

В друга среща от 1-ия кръг на тази дивизия Торино победи Каляри с 3:2. В групата са още съществени школи като Милан, Аталанта, Парма и СПАЛ (Ферара).

Роденият през 2005-а година Добрев в Левски преди да се реалокира във Верона, само че главно като ляво крило или ляв бек. Но сегашният му треньор Паоло Саммарко го вижда в средата на терена в скица 3-5-2.
 Малинов отново свети в Белгия
Малинов отново свети в Белгия

Пореден мач без загуба за Льовен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР