Българският щангист Карлос Насар, който спечели първата си европейска титла

...
Българският щангист Карлос Насар, който спечели първата си европейска титла
Коментари Харесай

Карлос Насар: Мисля на всяко състезание да правя и световен рекорд

Българският щангист Карлос Насар, който завоюва първата си европейска купа за мъже, откакто победи в категория до 89 кг. по време на шампионата в Ереван бе посетител в предаването " Арена спорт " по БНТ1.

" Честно казано не се усещам като звезда, постоянно съм бил земен човек, просто съм намерил призванието си ", сподели Насар.
 Карлос Насар се завърна с медалите от Европейското Карлос Насар се завърна с медалите от Европейското
Той показа, че в основата на триумфите му стоят неговите треньори. В момента персонален треньор му е Павел Христов, синът на починалия ми ментор и изобретател за огромния спорт.
 Уникален! Карлос Насар помля международните върхове! Уникален! Карлос Насар помля международните върхове!
" Много добре се разбираме, има предпочитание и нещата се получават ", разяснява първенецът.

Наред със златния орден Насар усъвършенства и международния връх в дуела, завършвайки със общ брой от 395 кг в двете придвижвания, подобрявайки с 3 кг. предходното върхово достижение, което бе дело на италианеца Антонино Пицолато.

" Тепърва мисля на всяко съревнование да върша и международен връх. На подготовка в изхвърлянето имам 187 кг., в изтласкването подвигам 233 кг. " показа Насар.

" Целите за международното състезание са първо място, само че и моите съперници ще са мног осилни тогава, само че мисля, че ще се оправя ", сподели още Карлос Насар.

Той сподели още, че е подготвен за олимпийския връх. " Важното е да съм здрав и ще направя всичко допустимо, с цел да го реализира златния орден ", разгласи щангистът в студиото на " Арена спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР