Българският шампион Лудогорец приема днес в 20:30 часа състава на

...
Българският шампион Лудогорец приема днес в 20:30 часа състава на
Коментари Харесай

Лудогорец ще опита да реши всичко още днес

Българският първенец Лудогорец приема през днешния ден в 20:30 часа състава на Дъ Ню Сейнтс (ТНС) в първи мач от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Срещата е в Разград и “Орлите” излизат окуражени да реализират постоянен резултат, с който да пречупят съпротивата на уелсците още на българска земя. “Зелените” сигурно са любимец в дуела, защото имат повече опит и по-качествени футболисти. Това обаче не им подсигурява нищо и те не могат да си разрешат никакво подценяване.

На пръв взор ТНС не наподобява някакво съществено затруднение за Лудогорец, само че разградчани към този момент демонстрираха много съмнения от началото на сезона, изключително в евротурнирите. “Зелените” позволиха две загуби от Ференцварош и отпаднаха безславно още в първия кръг на Шампионската лига, а по-късно за малко да изгубят и първия мач с Валур от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Чак в реваша против исландците видяхме първи признаци, че Лудогорец се завръща към най-хубавото, на което е кадърен.

Шампионите би трябвало да вдигнат равнището в играта си и тогава сигурно няма да се затруднят против непретециозния си противник. В противоположен случай обаче нещата може и да се объркат, изключително в случай че уелсците съумеят да отбележат гол тази вечер.

Програмата на разградчани обаче е много натоварена и в неделя им следва и дерби с ЦСКА-София в efbet Лига. Поради тази причина няма да е изненада, в случай че треньорът Стойчо Стоев избра да резервира част от титулярите си и да пусне някои запаси в днешния мач. Той самият загатна нещо сходно на конференцията преди дуела. Рокадите обаче надали ще са прекомерно фрапантни.

На вратата късмет евентуално ще получи Ренан, а пред него в отбрана ще работят Икоко, Терзиев, Моци и Манолев. Горалски и Анисе ще са двойката опорни полузащитници, а Битон ще работи пред тях като плеймейкър. Жоржиньо и Чибота ще са на двате крила, а в офанзива ще стартира Кешерю.

В същото време ТНС ще играе с Харисън на вратата и карето Спендър, Харингтън, Дейвис и Едуардс в защита. Раутлидж и Бробъл ще са двамата опорни халфове, а Чиешлевич и Мълан ще оперират по крилата. Атаката ще води Ебе, а Редмънд ще е зад тила му.

Лига Европа, 3-и прелиминарен кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ДЪ НЮ СЕЙНТС

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Икоко, Моци, Терзиев, Манолев, Горалски, Анисе, Битон, Чибота, Жоржиньо, Кешерю

ТНС: Харисън, Спендър, Харингтън, Дейвис, Едуардс, Бробъл, Раутлидж, Чиешлевич, Редмънд, Мълан, Ебе

Стадион: “Лудогорец Арена”, Разград
Съдия: Мариус Аврам (Румъния)
Начало: 23:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР