Българският разследващ журналист Христо Грозев, който сподели кадри от катастрофата

...
Българският разследващ журналист Христо Грозев, който сподели кадри от катастрофата
Коментари Харесай

Христо Грозев: Казах ли ви? Пригожин ще е мъртъв до края на годината!

Българският проверяващ публицист Христо Грозев, който показа фрагменти от злополуката със самолета на Евгений Пригожин, също посочи, че към момента чака доказателства, че касапинът фактически е бил на борда.

Преди седмица нашият притежател на " Оскар " разгласи, че или Пригожин ще бъде премахнат до месеци, или в Русия ще има нов опит за прелом.

Източници на съветския публицист Андрей Захаров, работил за съветската работа на Би Би Си, в същото време означават, че през днешния ден Пригожин фактически дошъл в Русия от Африка, с него бил целият команден състав на " Вагнер ", би било " знамение да е на различен аероплан ".

" Скоро всичко ще се обясни ", споделя авторитетният съветски публицист Александър Невзоров, в миналото непосредствен до властта, а по-късно упрекнат в " дискретитиране на съветската войска " поради рецензии за войната в Украйна, като показва, че втори негов аероплан следва да се приземи в Москва. По-късно петербургското издание " Фонтанка " заяви, че втора машина Embaer 600 към този момент е в столицата.

Другият аероплан, кацайки в Москва, кръжа над нея половин час и едвам доскоро се приземи. Според " Рыбарь " е допустимо прекомерно дълго да е чакал команда за кацане.



Отвъд злополуката и гибелта на пасажерите, и другата недвусмислено доказана информация е малко.

Данните от услугата за следене на полети Flightradar сочат, че самолетът е изхвърчал от Москва, но точното летище не е известно. Причината е, че предаването на данни е почнало едвам към Солнечногорск, откъдето не може да е изхвърчал. След 12 минути, в 18:11 ч. московско и българско време, е изгубена връзка със самолета, в региона на селището Шернево в Тверска област край река Волга.

Пилотите не са съобщавали на авиодиспечерите за някаква необикновена обстановка. До мястото, където паднал самолетът, има склад с ракети и снаряди, прочут като отделение 55443. Това подхранва догадките, че противовъздушната отбрана на обекта може да е свалила самолета. Но измежду първите мнения се показва, че очевидци не са видели димна следа в небето, която оставя такава ракета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР