Българският производител на електромобили Sin Cars планира изграждането на високотехнологичен

...
Българският производител на електромобили Sin Cars планира изграждането на високотехнологичен
Коментари Харесай

Български производител на електромобили планира завод в Русе за 10 млн. лева

Българският производител на електрически автомобили Sin Cars възнамерява построяването на високотехнологичен цех за произвеждане на хибриди и електрически возила в Русе. Това е декларирал ръководителят на компанията Росен Даскалов, представен от уеб страницата "Тех 2 ".

Планирането към този момент е почнало, а планът би трябвало да бъде приключен през 2020 година. Първоначалната инвестиция ще е 10 млн. лева и ще разкрие сред 50 и 100 работни места.

Идеята е в този цех да се усъвършенства индустриалният развой, което да разреши бързо и елементарно сглобяване на коли. По-конкретно упованията са във фабриката да се сглобява модела L-City, предопределен за европейския пазар.

Една от главните цели при основаването на модела L-City е идеята за запазване на околната среда, понижаване на излъчванията в градовете и основаване на по-здравословна витална среда. Тъй като електрическите коли са бъдещето на автомобилната промишленост, планът Sin Cars се основава на концепцията за кола, която е лесна за потребление, екологична и лесна за произвеждане.

Има още една добра вест за компанията, която ще бъде показана на автомобилното ревю в Женева с електрическа визия с новия градски план Sin L-City и "чудовищния " SIN R1 650.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР