Българският професионален боксьор Тервел Пулев коментира скандала със смъртта на

...
Българският професионален боксьор Тервел Пулев коментира скандала със смъртта на
Коментари Харесай

Тервел Пулев със скандална версия за мъртвия боксьор

Българският професионален боксьор Тервел Пулев разяснява абсурда със гибелта на Борис Станчов по време на мач в Албания. Братът на Кубрат Пулев разгласи пред „ Би Ти Ви “, че здравното удостоверение на родния войник е подозрително, защото всички прегледи са подпечатани от един и същи доктор.

„ За да разясня случая, би трябвало да изчакаме резултатите от аутопсията на албанските управляващи. Има всевъзможни догадки - бил изпил нещо, в колата му имала виагра. Докато не стане ясно всичко, не мога да разясня “, разгласи олимпийският бронзов медалист от Лондон 2012.

„ Има процедура боксьори да пълнят статистиката на своите съперници. Това не е проблем. За мен би трябвало да се види по какъв начин действа нашата система, с цел да не се стига до други такива произшествия. За мен е казус някой да се бие с непозната карта. Такова нещо слушам за първи път. Пълен парадокс е мениджърът му да не знае. Всеки се качва на канатара и си демонстрира персоналната карта. Хората, които са пътували с Борис Станчов, са знаели за тази машинация. Няма късмет да не са знаели, че има замяна на самоличността. Той е влезнал в Албания със своята персонална карта и внезапно на кантара показва друга ", разгласи Пулев.

" Има възможност и здравното му удостоверение да е сменено. Бях в прокуратурата и видях здравното. Един единствен доктор е подпечатал всичките прегледи. Това ми звучи малко като - Докторе, ето ти 100 лв. и направи здравното. От прокуратурата ме извикаха в качеството ми на специалист, тъй като и за тях това е нещо ново. Със сигурност би трябвало да има стягане на разпоредбите и по-строг надзор. Трябва да излезе експертиза за гибелта на момчето и тогава ще можем да разясня изцяло. Всичко друго е догадки. Трябва да има причина за неговата гибел ", добави Тервел Пулев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР