Българският президент ще посети Института по молекулярна биология към БАН,

...
Българският президент ще посети Института по молекулярна биология към БАН,
Коментари Харесай

Румен Радев на визита в Института по молекулярна биология към БАН

Българският президент ще посети Института по молекулярна биология към Българска академия на науките , оповестява БГНЕС. Държавният глава ще се срещне с управленията и представители на научни звена на четири института, които работят по общ план - Институтът по молекулярна биология, Институтът по микробиология, Институтът по биофизика и биомедицинско инженерство, Институтът по пробна морфология и антропология с музей. Визитата е планувана за през днешния ден (29.09.20 г.).
Президентът Радев ще посети лаборатории на Института по молекулярна биология, където ще се запознае с най-модерната микроскопска лаборатория, включена в европейската мрежа Euro Bioimaging . Държавният глава ще се запознае с изследователската активност и на две лаборатории в Института по микробиология.
 Защо президентът наложи несъгласие на Изборния кодекс - цялостен текст на претекстовете на Румен Радев Защо президентът наложи несъгласие на Изборния кодекс - цялостен текст на претекстовете на Румен Радев
Президентът Румен Радев наложи несъгласие върху измененията в Изборния кодекс. От президентството разпространиха претекстовете, с които държавният година..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР