Българският отбор приключи участието си в Европейското първенство по автомоделен

...
Българският отбор приключи участието си в Европейското първенство по автомоделен
Коментари Харесай

Врачански автомоделисти стигнаха до полуфиналите в Австрия /снимки/

Българският тим завърши присъединяване си в Европейското състезание по автомоделен спорт – клас Large scale, провело се в град Фехринг – Австрия от 19 до 23 юли и проведено от Европеиската Федерация - ЕФРА.
В него взеха присъединяване 120 състезатели от 11 страни, разпределени в три класа.
В него бяха включени трима състезатели: Дамян Петров, Мартин Петров, Любомир Цветомиров и един монтьор - Цветомир Михайлов от Спортно Технически Моделен Клуб - Враца, както и един играч и двама механика от София - Емил Карамфилов, Сивил Антимов и Николай Ангелов, който пое и функционалността на управител тим.
След два дни на тренировки и един ден на квалификации, нашите представители Дамян Петров и Емил Карамфилов съумяха да стигнат до полуфиналите, заемайки в тях надлежно 7 и 8 място. За страдание те попаднаха в по-трудния полуфинал и това класиране не им разреши да вземат присъединяване във финалната десетка, което беше и задачата, която си бяха сложили. Така в крайното класиране Дамян Петров е 12, а Емил Карамфилов остана 15.
Мартин Петров и Любомир Цветомиров имаха механически проблеми на четвърт финалите, надлежно скъсани гуми и проблем с електрониката, и не попаднаха в полуфиналите. В крайното класиране те са на 21 и 23 място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР