Българският национален състезател по тенис Димитър Кузманов обяви, че вече

...
Българският национален състезател по тенис Димитър Кузманов обяви, че вече
Коментари Харесай

Тенисистът Димитър Кузманов напуска “Локомотив Пловдив“

Българският народен играч по тенис Димитър Кузманов разгласи, че към този момент няма да е част от обичания си и роден клуб Търговска колегия Локомотив Пловдив. Той напуща отбора поради голям брой разлики. Кузманов разгласи новината във “Фейсбук ” и уточни аргументите за своето решение. 
Прочетете още
“Приятели, мъчно намирам думите, с цел да го оповестя, само че събитията са такива – напущам родния Търговска колегия „ Локомотив Пловдив ”. Заченат съм като локомотивец, израснах като локомотивец в семейство на потомствени локомотивци, душата ми е черно-бяла и през днешния ден страда. 

Не съм вярвал, че ще пристигна време да се разделя с Търговска колегия „ Локомотив Пловдив ”, на който моят дядо беше един от създателите, само че и това се случи. Напускам клуба, откакто се направи всичко допустимо да се усещам натрапен посетител в родния си дом – кортовете на комплекс „ Локомотив ” до стадион „ Пловдив ”. От оня ден моята майка, Дора Рангелова и вуйчо ми, Стефан Рангелов не са част от клуба, откакто отдадоха живота си за него. Двамата се съгласиха да изоставен клуба откакто Търговска колегия „ Локомотив Пловдив ” има ново управление, което по безсъвестен и извънредно непочтителен метод се отнасяха с тях, както и с мен в редките случаи, в които се прибирах в Пловдив през последните месеци. 

Те са моето семейство и аз не мога да остана да се състезавам там, където Дора Рангелова – заслужил занаятчия на спорта, 14 години капитан на България за „ Фед къп ” и „ Били Джийн Кинг къп ”, 15 години изпълнителен шеф на Търговска колегия „ Локомотив Пловдив ” и Стефан Рангелов, мой персонален треньор от началото на спортната ми кариера са недооценени  и отношението от страна на новите ръководители е неприемливо! 

Поемам по нов път, само че оставам вечно част от черно-бялата общественост. Аз, фамилията ми и хората, които са с мен с мен и зад мен ще създадем нов клуб, в който няма да има задкулисие и тънки инвеститорски сметки. В него значимите неща ще бъдат професионализмът, отдадеността на тениса, развиването на младите гении, напъните на треньорите и родителите. Пловдив дълги години чака своята тенис академия. Ще се посветя на тази концепция, откакто приключа своята спортна кариера. Имам поддръжката на моето семейство и бъдещите ми сътрудници. Надявам се да имам поддръжката и на локалната власт в града, която от дълго време е дебитор на спорта. 

Дотогава – подкрепяйте ме на всеки мач и шампионат. Навсякъде, където играя е знамето на България ”, написа Кузманов във “Фейсбук ”. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР