Българският национален отбор по футбол завърши наравно 1:1 при домакинството

...
Българският национален отбор по футбол завърши наравно 1:1 при домакинството
Коментари Харесай

България игра храбро, но изпусна да победи Сърбия

Българският народен тим по футбол приключи наедно 1:1 при семейството си на Сърбия в четвъртия си дуел от квалификациите за европейското състезание в Германия през 2024 година.

След нулево първо полувреме България откри резултата на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград в 47-ата минута, когато Марин Петков центрира отляво в наказателното поле на Сърбия, тя излезе от очертанията на пеналта и попадна в краката на Виктор Попов, който с едно допиране я върна наказателното поле на гостите, където Ивайло Чочев овладя и я върна обратно към Кирил Десподов. Капитанът на „ лъвовете “ стреля от придвижване по земя, като топката мине сред краката и ръцете на вратаря Ваня Милинкович-Савич, съобщи Българска национална телевизия.

В 68-ата минута „ трикольорите “ можеха да удвоят преднината си, само че малшанс ги лиши от втори гол. Авторът на първия гол Кирил Десподов подаде към появилият се от аварийна пейка Филип Кръстев, който проби отдясно в наказателното поле на „ плавите “, където си настройки топката за левия крайник и с фалцов диагонален изстрел прати топката в горната греда на стража Миликович-Савич.

В последните секунди на добавеното време Сърбия означи иразвнителен гол посредством Дарко Лазович, който получи топката отдясно в наказателното поле на България с мощен изстрел от ждроб се разписа неспасяемо във вратата на вратаря Иван Дюлгеров.

В класирането България заема четвъртото място с актив от точки точки. Сърбия е втора в класирането със седем точки, колкото има и водача Унгария. Трети е съставът на Черна гора с четири точки, а на дъното е Литва с едвам една извоювана точка.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР