Българският национален отбор по футбол се изправя срещу домакина Азербайджан

...
Българският национален отбор по футбол се изправя срещу домакина Азербайджан
Коментари Харесай

Гледайте България - Азербайджан от 18:00 ч. НА ЖИВО по БНТ 3 и на bntsport.bg

Българският народен тим по футбол се изправя против домакина Азербайджан във втория си дуел от приятелския шампионат FIFA Series в Баку.

Въпреки че азерите са с 30 места под нас в международната класация, единствено преди няколко месеца те съкрушиха вкъщи Швеция с класическото 3:0, тъй че идната среща надалеч не се обрисува да бъде лесна за " лъвовете ".

Гледайте България - Азербайджан в понеделник (25 март) от 18:00 ч. НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg! Студийната ни стратегия стартира в 17:30 ч!

Дотук в исторически проект футболните ни национали в никакъв случай не са губили от Азербайджан, като първата ни среща с този отбор приключва при резултат 0:0 в другарска среща през 2004 година. Едно десетилетие по-късно България среща кавказката република в квалификациите за Евро 2016, като тогава " трикольорите " записват две победи - 2:1 като посетител и 2:0 вкъщи.

Сега обаче обстановката е радикално друга и след несполучливата 2023 година, в която националният ни отбор нямаше нито една победа, родните футболисти би трябвало да покажат по-добро лице под управлението на Илиан Илиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР