Българският национален отбор по футбол открива календарната 2024 година с

...
Българският национален отбор по футбол открива календарната 2024 година с
Коментари Харесай

НА ЖИВО от Баку: България победи Танзания с 1:0 в приятелски мач от турнира FIFA Series

Българският народен тим по футбол открива календарната 2024 година с дуел против другоземен съперник като Танзания в среща от приятелския шампионат FIFA Series в Баку, Азербайджан.

След повече от 15 месеца без победа " лъвовете " са задължени да пресечен сушата си точно против африканската страна и да стигнат до първи триумф под управлението на Илиан Илиев.

Гледайте България - Танзания този петък (22 март) от 15:00 ч. НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg!

Студийната ни стратегия стартира в 14:30 ч!



На пръв взор противник като Танзания наподобява съвършеният за тази цел, като " Звездите на Таифа " понастоящем заемат 119-о място в ранглистата на ФИФА, само че би трябвало да се означи, че неотдавна играха в шампионата за Купата на африканските народи, където в група с Мароко, ДР Конго и Замбия останаха на последната четвърта позиция с 2 точки.



Най-популярното име в състава на африканците пък е техният капитан Мбвана Самата, който се подвизава в гръцкия ПАОК, където е съотборник с българската звезда Кирил Десподов.

Съставът на България за мача с Танзания: Димитър Митов, Йоан Стоянов, Валентин Антов, Алекс Петков, Виктор Попов, Илия Груев, Ивайло Чочев, Кирил Десподов, Георги Русев, Филип Кръстев, Мартин Минчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР