Българският национал Йоан Стоянов призова привържениците да подкрепят тима в

...
Българският национал Йоан Стоянов призова привържениците да подкрепят тима в
Коментари Харесай

Йоан Стоянов: Добре съм, благодаря на всички за подкрепата!

Българският национал Йоан Стоянов прикани последователите да поддържат отбора в идната подготовка за Евро 2024 против Литва. Полузащитникът употребява момента и да благодари на всички за поддръжката. Късно нощес Стоянов се причисли към лагера на националния тим, откакто кацна в София с полет от Тел Авив.

Той бе възпрепятстван да дойде в точния момент поради изключителната обстановка в Израел. В последните дни Българският футболен съюз постави всички старания, с цел да може футболистът на Апоел (Беер Шева) да бъде превозен на българска територия и да се включи към подготовката на представителната ни селекция за идните дуели против Литва (14 октомври) и Албания (17 октомври).

Първоначално Стоянов имаше билет за постоянен полет в понеделник, защото съгласно програмата на шампионата мачът на клубния му отбор против Макаби (Хайфа) трябваше да се изиграе в неделя. След нападението на групировката " Хамас " против Израел на 7-и октомври шампионатът на страната беше спрян. Много полети от Тел Авив за Европа бяха анулирани. Тъй като има двойно поданство обаче, Стоянов не съумя да се качи на някой от изключителните евакуационни полети, които българската страна провежда. В последна сметка в сряда вечерта той се прибра в България.

" Тук съм, добре съм! Благодаря на всички за поддръжката. Подкрепете националния тим в мача против Литва ", съобщи Йоан Стоянов посредством обществените канали на националния отбор на България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР