Българският национал Владислав Иванов говори след загубата от САЩ с

...
Българският национал Владислав Иванов говори след загубата от САЩ с
Коментари Харесай

Иванов: Грешките ги отдавам на младостта, искаме да зарадваме публиката

Българският национал Владислав Иванов приказва след загубата от Съединени американски щати с 1:3 гейма в Лигата на нациите. Опитният волейболист съобщи, че младостта към момента оказва въздействие и е причина а част от грешките на „ лъвовете “ в решаващи моменти от конфликтите в лигата на най-хубавите 16 отбора.

„ Аз приписвам грешките на младостта, неналичието на опит. Изключая себе си сме млад тим. Вчера загубихме извоюван мач, през днешния ден пък играхме против може би не най-хубавия, само че един от най-хубавите тимове. Това беше и разборът преди мача – няма какво да губим. Натискахме ги до последно “.

„ Доза централизация в края на гейма, не можахме да създадем и една контра. Не мога да обвинявам съотборниците ми, част от играта е. Гледаме напред, на следващия ден играем с един доста добър тим. Трябва чисто ментално да се концентрираме и да зарадваме публиката “.

„ Не гледаме със свито сърце мача на Австралия. Гледаме себе си и да се подобряваме, а не близките отбори. Гледаме нещата мач за мач “, приключи Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР