Българският национал Тодор Неделев, който пострада тежко при катастрофата, която

...
Българският национал Тодор Неделев, който пострада тежко при катастрофата, която
Коментари Харесай

Тодор Неделев ще остане една седмица за наблюдение в болницата в Тбилиси

Българският национал Тодор Неделев, който пострада тежко при злополуката, която " лъвовете " претърпяха през вчерашния ден в Тбилиси, ще остане минимум една седмица под наблюдаване в болничното заведение в грузинската столица, съобщи репортерът на Българска национална телевизия Стефан Георгиев.

Футболистът на Ботев Пловдив беше опериран сполучливо рано тази заран, като операцията е била осъществена със единодушието на неговите родители.

По думи на доктора на националния ни тим Бисер Бочев Неделев ще остане под наблюдаване в идващите седем до 10 дни. Заместник изпълнителният шеф на БФС Христо Запрянов пък е споделил, че футболистът ще има потребност от 3-4 месеца, с цел да се възвърне изцяло след случая.

За благополучие, всички останали играчи на " лъвовете " са добре, като се чака в следобедните часове да проведат и формалната си подготовка преди дуела от Лигата на нациите против Грузия на следващия ден вечер, описа още Стефан Георгиев.

Към този миг от нашия лагер имат намерение да излязат по проект за утрешния дуел, който е с начален час 19.00 българско време и ще бъде излъчен онлайн в ефира на Българска национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР