Българският национал по волейбол Цветан Соколов остава в Динамо (Москва),

...
Българският национал по волейбол Цветан Соколов остава в Динамо (Москва),
Коментари Харесай

Цветан Соколов остава в Динамо (Москва)

Българският национал по волейбол Цветан Соколов остава в Динамо (Москва), заяви клубът. 32-годишният Соколов изкара последните два сезона в Динамо, в които завоюва два пъти купата на Русия, както и купата, Суперкупата на страната и купата на Европейската волейболна конфедерация. В двете акции Соколов стана изпълнител номер едно за " синьо-белите ". 

" Цветан Соколов беше един от водещите играчи на Динамо в последните два сезона. Това е умел играч, който може да поеме ролята на водач в решаващите моменти на мачовете. Много се веселя, че Цветан реши да продължи да играе в Динамо. Сигурен съм, че идващият сезон ще бъде доста забавен и кондензиран със събития ", разяснява старши треньорът на московчани Константин Брянски.

" Соколов има огромен принос за триумфите на Динамо през последните два сезона и сме удовлетворени, че българският волейболист реши да остане в нашия тим. Напълно резервираме линията от атакуващи играчи, образувана през последните две години, и гледаме с убеденост към идващия сезон, където " синьо-белите " още веднъж ще пазят купата на най-силния тим в съветската Суперлига ", сподели спортният шеф на клуба Сергей Зайченко.

По обявата работи: Антони Йорданов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР