Българският национал Петко Христов, който играе за Специя в Серия

...
Българският национал Петко Христов, който играе за Специя в Серия
Коментари Харесай

Петко Христов: Няма лесни мачове в Серия А

Българският национал Петко Христов, който играе за Специя в Серия А, приказва пред уеб страницата calciospezia.it.

Бранителят показа по какъв начин протича подготовката на лигурийци, защото сега шампионата на Италия е в пауза поради Мондиал 2022.

Христов желае дълги години да играе за „ орлетата “. Той се причисли към тима през предишния сезон, като е изиграл 19 срещи за отбора и има едно попадение – против Лацио при загубата с 3:4.

„ Подготовката върви добре. Срещу Сервет показахме страхотна игра. Целта ни е да продължаваме по този начин, както и приключихме в мача с Верона. Искаме обаче да се представим добре в идващите две контроли, с цел да приключим зимната подготовка по най-хубавия метод “, съобщи Христов.

„ Чувствам се в действителност добре в тима. Открих страхотни хора както в отбора, по този начин и измежду последователите. Надявам се да остана дълго в Специя “, сподели българският защитник.

Христов показа, че треньорът Лука Готи прави отлична работа в Специя. „ Всеки ден на подготовка опитваме нещо ново. Искаме да се подобряваме на всяка подготовка и във всеки мач. Със сигурност има разлика дали се защитаваш с трима, или с четирима, само че господин Готи ни изяснява добре нещата “, споделя българският защитник.

„ Няма лесни мачове в Серия А. Нужно е да излезеш на терена с вярната конфигурация, с цел да спечелиш 3-те точки. И тази година ще бъде мъчно, както беше в предходните сезони, само че ще дадем всичко от себе си, с цел да останем в елита “, споделя Христов.

Българският национал показа, че би предложил своя брат Андреа на Специя. Петко показа, че двамата се схващат отлично, защото от дребни играят дружно за юношеските обединения и националния тим на България.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР