Българският национал Ивелин Попов може да премине в Рубин (Казан),

...
Българският национал Ивелин Попов може да премине в Рубин (Казан),
Коментари Харесай

Руски издания спрягат Ивелин Попов за трансфер в "Рубин"

Българският национал Ивелин Попов може да премине в " Рубин " (Казан), твърди съветското издание " Известия ". Според медиите в страната отборът от република Татарстан прави всичко допустимо да се укрепи с огромно име до края на трансферния прозорец.

До този миг няма индикации, че първенецът " Спартак " обмисля разлъка с Попов, който беше закупен за 7 млн. евро преди две години.

В последните няколко седмици отборът се укрепи с двама играчи в средата на терена – Марио Пашалич и Педро Роча. Последният беше закупен за 12 млн. евро от " Гремио ". Преди това обаче " Спартак " се раздели с различен бразилец – Маурисио.

" На този стадий няма индикации, че " Спартак " е на път да продава Попов. Той е считан за значим футболист, а също така този сезон тимът ще взе участие на три фронта – Премиер лигата, Купата на Русия и Шампионската лига, и треньорът Карера желае по-широк състав ", разяснява особено за " Дневник " един от водещите съветски спортни публицисти Игор Рабинер от " Спорт Експрес ".

В последния ден от трансферния прозорец Попов се готви за мача на националния тим против Швеция и на този стадий договорка е малко евентуална.

В последните месеци тематиката към трансфер на Попов непрекъснато се дискутира от медиите в Русия. През лятото футболистът изрично съобщи желанието си да остане в Москва. Той стартира новия сезон добре, като " Спартак " завоюва Суперкупата на Русия за първи път в историята си.

Преди последния мач Попов получи лека травма и не игра.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР