Българският национал Георги Йомов от ЦСКА е с временно спрени

...
Българският национал Георги Йомов от ЦСКА е с временно спрени
Коментари Харесай

Шок! Елитен играч на ЦСКА гърми с допинг

Българският национал Георги Йомов от ЦСКА е с краткотрайно спрени спортни права от УЕФА, заяви формалният уебсайт на клуба. Причината за това е позитивен тест за неразрешени субстанции, изработен след домакинската среща на „ армейците “ с Македония Гьорче Петров (4:0) на 28 юли.

„ Червените “ са научили за обстановката с Йомов няколко часа преди реванша от плейофите на Лигата на конференциите против Базел (0:2) в четвъртък. Поради условия за конфиденциалност от ЦСКА не разкриват неразрешената субстанция, открита в тестът на офанзивния футболист.

Предстои цялостно следствие на случая, а Георги Йомов има период до 1 септември да даде своето мнение пред интернационалните антидопингови органи. Правата му краткотрайно са спрени права за период от 90 дни.

" Категорично заявяваме, че ЦСКА съблюдава всички условия на Световната антидопингова организация. Всички витамини и хранителни добавки, които се дават на футболистите в тима, са на сертифицирани международни марки и утвърдени от медицински лица. В тима приемането на субстанции отвън клубната стратегия е строго неразрешено ", оповестяват " армейците " на уеб страницата си.

Сега  става ясна истината за отсъствието на национала от състава на " армейците " на стадион " Санкт Якоб Парк ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР