Българският национал Александър Донски се класира за четвъртфиналите на сингъл

...
Българският национал Александър Донски се класира за четвъртфиналите на сингъл
Коментари Харесай

Донски се класира за четвъртфиналите в Тунис

Българският национал Александър Донски се класира за четвъртфиналите на сингъл на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Фючърс " на Световната федерация ITF в Монастир (Тунис) с награден фонд 25 хиляди $.

Поставеният под номер 7 Донски надви над Габриеле Ноче (Италия) със 7:5, 7:6(2) след два часа игра. Българинът осъществя късен пробив за триумфа в първия сет, а във втората част в началото пропиля задатък от 5:2 гейма, само че по-късно победи в тайбрека и продължава напред в конкуренцията.

С триумфа той си обезпечи 3 точки за международната класация и 730 $, а за място на полуфиналите ще играе против поставения под номер 1 представител на домакините Скандер Мансури.

В конкуренцията на двойки Донски и Кристоф Негрицу (Германия), трети в схемата, ще срещнат на четвъртфиналите по-късно през днешния ден италианците Лоренцо Клаверие и Габриеле Ноче.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР