Българският нападател Мартин Минчев се оказа по случайност в епицентъра

...
Българският нападател Мартин Минчев се оказа по случайност в епицентъра
Коментари Харесай

Мартин Минчев за скандала с пребития футболен съдия в Турция: Злощастен и лош за имиджа на спорта инцидент

Българският нападател Мартин Минчев се оказа по случайност в епицентъра на абсурда с пребития футболен арбитър Халил Умут Мелер в края на мача на неговия отбор Ризеспор с Анкарагюджу. Когато президентът на тима от турската столица нахлу на терена и стартира да удря Умут Мелер в главата, Минчев беше най-близо и опита да предотврати абсурда.

" На първо място желая да кажа, че скърбя за този арбитър. Надявам се скоро да се оправи. За страдание този злополучен случай беше доста неприятен за имиджа на спорта. Надявам се, че сходни неща няма да се повтарят в бъдеще. Никога до момента не съм срещал нещо сходно. Не мисля, че има доста за казване по тази тематика, откакто всички видяха какво се случи ", изясни нападателят в изявление за вестник " Bolu Gundem ".

Юношата на Черно море (Варна) приказва и за акомодацията си в новия си отбор Ризеспор и за усещанията си от футбола в Турция. Минчев дойде това лято в града на брега на Черно море, откакто преди този момент изкара три години в чешкия гранд.

Заявявайки, че желаят да се повдигнат в класирането с победи в идващите мачове в шампионата, 22-годишният Минчев добави: " Мога да кажа това за моето самостоятелно показване – пробвам се да дам най-хубавото от себе си за тима. Искам да спечелвам всеки мач. Искам да оказа помощ с уменията си. Не съм удовлетворен от представянето си до момента. Мога да бъда доста по-добър. Ето за какво желая да подобря това през идващия интервал ".

Мартин Минчев съобщи, че е удовлетворен от акомодацията си в Ризеспор към този миг, само че се надява да бъде доста по-ефективен напролет.

" Разбира се, мога да кажа, че към този момент всичко дава отговор на упованията ми. Но персоналните ми цели би трябвало да са по-високи. Например да въвеждам голове в идните решаващи мачове ", изясни досегашният състезател на Спарта (Прага).

Ризеспор, който през това лято се завърна в елита, заема 8-а позиция с 22 точки. 4-ото място обаче е единствено на 4 и това внася сериозен възторг в отбора.

" Класирането ни може да се промени, в случай че спечелим идните мачове, защото разликата в точките е дребна. Ето за какво желаеме да се представим оптимално добре и да спечелим идните дуели. Мога да кажа това и за идния мач с Пендикспор в четвъртък. Пожелавам си да вкарам и с мой гол да прибавим 3 точки. Като цяло това са упованията ми от мача. Нека нашите почитатели продължат да ни поддържат както постоянно. Ще се опитаме да ги зарадваме с победа ", сподели Мирчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР