Българският нападател Божидар Краев имаше ключова роля за Уелингтън Финикс

...
Българският нападател Божидар Краев имаше ключова роля за Уелингтън Финикс
Коментари Харесай

Мелбърн Сити - Уелингън Финикс 2:2: Отмениха гол на Божидар Краев в първенството на Австралия

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Българският нападател Божидар Краев имаше основна роля за Уелингтън Финикс при равенството 2:2 като посетител против Мелбърн Сити в мач от 4-ия кръг на шампионата на Австралия.

25-годишният Краев се появи на терена в 54-ата минута при резултата 0:2, когато размени Бол. Юношата на Левски се разписа с глава малко по-късно, само че попадението бе анулирано заради засада. 

В 79-ата минута след осъществяване на корнер Кроев игра с топката, която се отби от неприятелски състезател и попадна в Сътън, а той с мощен удар понижи на 1:2. В последната минута многоходова акция на Уелингтън бе приключена от Барбарусес за 2:2.

В третата минута на добавеното време някогашният състезател на ЦСКА-София Томас Лам получи втори жълт картон и бе изпъден от игра. Финландецът играе за състава на Мелбърн. 

Божидар Краев подписа за два сезона с Уелингтън Финикс в края на юни със свободен трансфер от датския Мидтиланд.  

 

Ерлинг Холанд: Норвежецът ще пропусне и конфликта със Севиля в сряда

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд ще пропусне конфликта със Севиля в сряда от Шампионската лига като защитна мярка. Норвежецът не игра в събота при успеха с 1:0 във Висшата лига против Лестър заради травма, сподели мениджърът Пеп Гуардиола.

Холанд, който има 22 гола във всички надпревари този сезон, беше сменен във второто полувреме на нулевото тъждество на Сити в Шампионската лига против някогашния му тим Борусия Дортмунд във вторник, откакто получи удар.

„ Не знам. Той има увреждане на връзките. Чувства се по-добре, имаме още една седмица. Ерлинг няма да играе против Севиля, тъй като към този момент се класирахме и се надяваме против Фулъм (в събота) да може да ни помогне. Ако не, може да играе против Челси в Карабао Къп (на 9 ноември) “, съобщи Гуардиола пред „ BBC “

Усик против Фюри: Битката ще се организира през февруари или март 2023 година

Шампионът на WBA, IBF и WBO в тежка категория Александър Усик (20-0) съобщи, че борбата му с първенеца на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (32-0) ще се организира през февруари или март 2023 година в Саудитска Арабия. Думите на Усик са представени от американския публицист Дан Рафаел в обществените мрежи.

Рафаел също акцентира, че Усик е споделил, че Фюри заобикаля борба с него и се е подиграл на трилогията му с Дерек Чисора. Фюри ще се изправи против Чисора на 3 декември на стадион „ Тотнъм Хотспър “ в Лондон. Битката ще бъде за купата на WBC в тежка категория.

Усик победи Антъни Джошуа с разграничено съдийско решение (116:112, 115:113, 113:115) на 20 август в Джеда, Саудитска Арабия.

Айлендърс - Колорадо 5:4: Отборът от Ню Йорк нанесе втора поредна загуба на Георгиев и компания

Шампионите от предходната година в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ) Колорадо Аваланч претърпяха втора загуба в границите на два дни. След като отстъпиха с 0:1 на Ню Джърси Девилс, в този момент те бяха победени с 4:5 от Ню Йорк Айлендърс.

Скот Мейфилд и Антъни Бувилие вкараха за Айлендърс в границите на 17 секунди в средата на третия интервал, с цел да заличат преднина от три гола на Колорадо. Брок Нелсън, Зак Паризи и Ноа Добсън бяха оставалите трима голмайстори. На вратата на гостите беше българският вратар Александър Георгиев, който не игра против Девилс. Роденият в Русе Георгиев отрази 36 удара от общо 40 в 135-ия му мач в НХЛ.

След 0:0 в първата третина, Колорадо поведе с 3:0 в първите осем минути, само че още преди края на частта Ноа Добсън върна едно попадение. Третата част беше тотално под контрола на домакините, а за триумфа оказа помощ и вратаря Семьон Варламов, който избави 33 изстрела.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР