Българският нападател Андрей Гълъбинов се възстановява от тежката контузия по

...
Българският нападател Андрей Гълъбинов се възстановява от тежката контузия по
Коментари Харесай

Aндрей Гълъбинов е пред завръщане в игра за Реджина през януари

Българският нападател Андрей Гълъбинов се възвръща от тежката травма по проект и от месец януари може да се причисли към тренировките на тима си Реджина. Това съобщи сътрудника на футболисти Александро Д`Амико в изявление пред районния вестник " Гадзета дел Суд ".

" Той получи тежка травма, само че последователно се усъвършенства. Завръщането му е близко и съм сигурен, че от януари и нататък ще е разполагаем ", сподели Д`Амико за Гълъбинов, който скъса ахилесова сухожилие преди няколко месеца, като претърпя интервенция.
 Андрей Гълъбинов ще се завърне на терена доста по-рано от предстоящото Андрей Гълъбинов ще се завърне на терена доста по-рано от предстоящото
" Той е нападател, който има впечатляваща физика, с което може да помогне на отбора. Новото попълнение в офанзива през зимата може да бъде тъкмо той ", счита сътрудникът, откакто е ясно, че тимът от Серия " Б " търси да се укрепи в нахлуване.

" В офанзива има към този момент двама качествени футболисти, като Гори и Сантандер, които имат отлични профили. Последният има някакви физически проблеми, само че ми споделиха, че против Беневенто е бил на пейката, което значи, че треньорът Филипо Индзаги скоро ще има проблеми кой да избере в офанзива ", сподели още Алесандро Д`Амико.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР