Българският журналист Любчо Нешков направи разкрития за това защо Република

...
Българският журналист Любчо Нешков направи разкрития за това защо Република
Коментари Харесай

Наш журналист разбули дълбок заговор за Северна Македония

Българският публицист Любчо Нешков направи разкрития за това за какво Република Северна Македония е на нож с България и какво ще значи възможното й присъединение към Европейския съюз.

„ Срещу нас има един геостратегически план, който желае да се промъкне в Европейски Съюз за сметка на непознати ползи. Става въпрос за руско-сръбски план и той продължава да се извършва “, сподели пред бТВ Любчо Нешков.
-->
„ Те вършат всичко допустимо взаимоотношенията сред България и Северна Македония да се движат по отвесния метод. Диктаторът, който слугува на избрани ползи, да дефинира връзките “, добави Нешков.

По думите му Северна Македония ще бъде една от аргументите у нас да се сформира държавно управление.

„ Едно постоянно държавно управление ще продължи там, откъдето съгласно Румен Радев е „ празен чек “ – френското предложение. Да се извършват европейските условия за започването на договаряния. Това, което би трябвало да направи България пред Европейски Съюз, е доста ясно - да уточни аргументите на тази самоблокада от страна на управляващите в Скопие “, разяснява Любчо Нешков. Според него бездействието на България е проблем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР