Българският футболен съюз постигна мечтата на политиците. Политическата игра ще

...
Българският футболен съюз постигна мечтата на политиците. Политическата игра ще
Коментари Харесай

Политика и футбол

Българският футболен съюз реализира фантазията на политиците. Политическата игра ще е съвършена за политиците, в случай че ги нямаше гласоподавателите,
Така и БФС реши да се играе футбол против Унгария без аудитория.
Политиката е за гласоподавателите, футболът е за публиката. А на тия наши две български занимания пречи единствено едно нещо - народът. Зрителите. Третият участник в мача.
Това не е сюрреалистично. Това е налудно. За да нямало проблеми на мача с публиката, недоволна от БФС - аудитория няма да има.
И забележете - това се прави под благосклонния взор на Световната федерация.
Страшна работа. Величествена. Решихте си проблемите.
Футболът и политиката, футболът и стопанската система - от ден на ден си наподобяват. Какво има става на тия футболни и държавни ръководители, кажете ми?
Или аз да ви кажа?
Ще ви кажа - малко ги биете.
Аз за футбол не пиша в никакъв случай. Обичам го, само че няма да ви занимавам с мнението си. Искам единствено да отбележа една футболна имитация на чужд анализатор.
Човекът сподели, че футбол няма да имаме, тъй като вместо да произвеждаме футболисти у нас, вместо да търсим децата, бъдещи звезди - ние си купуваме черни момчета от Африка. Наготово.
Бързи и къси облаги за треньори и медиатори и за БФС. Но няма към този момент Бербатов, няма Стоичков, няма Балъков. Има чужденци с непознати имена, които желаят единствено да заминат на запад. Текучество и безпорядък.
Така е и в политиката, и в стопанската система. Ние не произвеждаме политици, внасяме ги. Ние няма и ток скоро да произвеждаме, тъй като имало непознат ток, можело да вземем извън. Предполагам - африкански ток, тъй като ще е на ниска цена, само че комисионните ще са съществени.
И в политиката, и във футбола живеем с едни шефчета, които страдат от синдорма на Уобратното човечеФ. Вие си мислите, че противоположното дребосъче е някой арбитър от мача. Но не е по този начин. Обратното дребосъче прави по този начин, че да няма аудитория на мача с Унгария. Вместо да работи за публиката.
Обратното дребосъче прави по този начин, че на изборите да вземат участие по малко от 20% (в Пловдив).
Но политическият мач си върви, нали.
Без аудитория.
Казвам ви - идеално за БФС ще е да няма в никакъв случай към този момент българска аудитория.  А за българската аудитория по кое време ще стане ясно, че в никакъв случай към този момент не би трябвало да има такова БФС.
И в политиката е по този начин. Ама не ме слушате.

Lentata.com
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР