Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и Българското председателство на

...
Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и Българското председателство на
Коментари Харесай

Дискусия за инвестиционния потенциал на Западните Балкани започва в НДК

Българският конгрес на бизнес водачите (БФБЛ) и Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 провеждат полемика на тематика "Инвестиционен капацитет на Западните Балкани " от 11.00 ч. в зала 3 на НДК, оповестиха от БФБЛ.

Събитието е в навечерието на Срещата на върха на държавните и държавни ръководители на страните от Европейски Съюз и Западните Балкани в София - интервал, който дава извънреден късмет за ориентиране на вниманието към опциите за вложения и бизнес развиване на целия район, означават уредниците на форума.

Конференцията има за цел да насърчи районното съдействие в икономическата сфера като значима част от европейската интеграция на Западните Балкани и главен мотор на техния прогрес и благополучие.

За присъединяване в срещата са поканени министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила, министърът на стопанската система на Македония Крешник Бектеши, шефът на БАИ Стамен Янев, представители на бизнеса - ръководителят на Форума Ираван Хира и членове на УС, шефове на водещи компании от България и района, дипломати.

Във фокуса на внимание на срещата на водачите от обществения и частния бранш от България и района са икономическият капацитет на Западните Балкани, ограниченията за привличане на задгранични вложения и положителни практики за стабилно развиване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР