Българският доставчик на телекомуникационни услуги Neterra съобщи, че разширява бизнеса

...
Българският доставчик на телекомуникационни услуги Neterra съобщи, че разширява бизнеса
Коментари Харесай

Българската Neterra се разширява в Азиатско-тихоокеанския регион

Българският снабдител на телекомуникационни услуги Neterra заяви, че уголемява бизнеса си в Азиатско-тихоокеанския район, оповестява SeeNews. Компанията към този момент е разположила своята инфраструктура в центъра за данни Equinix SG1 в Сингапур и е основала там дъщерно сдружение под наслов Neterra APAC PTE. LTD.

Neterra към този момент може да дава директни направления за транспорт на данни до Сингапур и района, предоставяйки поддръжка и телекомуникационни услуги, в това число междуконтинентална съгласуваност, световен пиъринг, облачни услуги и DDoS отбрана, се споделя в прессъобщение на сдружението.
 Снимка 551310
Източник:

Новото местонахождение е непосредствено обвързвано с точката на наличие на компанията (PoP) в Марсилия, Франция. То ще служи като център за нововъведения и решения, фокусирани върху клиентите. Освен това Neterra ще даде услугите за съгласуваност на дъщерното си сдружение - платформата за интернет продан NetIX.

Neterra, която е със седалище в София, е учредена през 1996 година. Компанията има и ръководи четири центъра за данни и световна мрежа от над 220 PoP точки допълнително от 65 страни.
 Невен Дилков от Neterra беше избран отново отпред на Борда на шефовете на ecta
Основателят на най-големия самостоятелен БГ телеком с втори мандат в управлението на европейска асоциация

Организацията се бори за обективна регулаторна среда и конкуренция при равни условия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР